بازدید سفیر اتریش از موزه تاریخی آب یزد

در آستانه روز جهانی موزه ها سفیر اتریش و هیئت همراه از موزه تاریخی آب یزد بازدید کردند.

اخبار داخلی پایگاه کوثر شرکت آب منطقه‌ای یزد
  26 اردیبهشت 1401

افتتاح بخش واقعیت مجازی و کودک و نوجوان در موزه آب یزد

در مراسمی به مناسبت روز جهانی موزه ها بخش های واقعیت مجازی و کودک و نوجوان موزه آب یزد با حضور مدیرعامل شرکت آب منطقه ای،مدیرکل میراث فرهنگی و مدیرکل مدیریت بحران استان و علاقه مندان به حوزه آب افتتاح شد.

اخبار داخلی پایگاه کوثر شرکت آب منطقه‌ای یزد
  26 اردیبهشت 1401

بازدید بیش از 15 هزار گردشگر نوروزی از موزه آب یزد

آمار بازدیدهای نوروزی مردم در ایام نوروز 1401 از موزه تاریخی آب یزد از مرز 15 هزار نفر گذشت.

24 فروردین 1401

وزیر نیرو بر توجه به اهمیت توزیع عادلانه آب در کشور تاکید کرد

وزیر نیرو در حاشیه بازدید از موزه آب با بیان اینکه امروز ما به خاطر عدم توجه به ارزش ذاتی آب در اقصی نقاط کشور دچار مشکلاتی شدیم که باید بتوانیم این مشکلات را تا حدود زیادی مدیریت کنیم گفت: اولین موضوع، توزیع عادلانه آب در سطح کشور هست که نیاز به توجه ویژه دارد.

6 فروردین 1401

وزیر نیرو از موزه آب یزد بازدید کرد

وزیر نیرو در سفر روز سه شنبه خود به استان یزد به مناسبت روز جهانی آب از چند طرح آّبی بویژه موزه آب یزد بازدید کرد.

6 فروردین 1401

The Water We Want 2022 – Call for contributions!

The Global Network of Water Museums, in collaboration with the Living Waters Museum (India), is pleased to announce the third edition of the contest The Water We Want.

مسابقه :The Water We Want 2022

شبکه جهانی موزه های آب، با همکاری موزه آب های زنده: Museum Waters Living) هند)، خوشحال است که سومین دوره مسابقه The Want We Waterرا اعلام نماید.

بازدید دانش آموزان هنرستان گردشگری یزد از موزه آب یزد

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای یزد، دانش آموزان دختر هنرستان گردشگری از موزه آب بازدید و از نزدیک با تاریخچه پیدایش آب از دل زمین (قنات) و ارزشمند دانستن این نعمت الهی از دیرباز آشنا شدند.

مقاله های برگزیده

راه‌های تماس با ما